Ajankohtaista

Sähköauton latauspiste P-Puutorille

P-Puutorilta löydät nyt myös sähköauton latauspisteen. Latauspiste sijaitsee pysäköintihallin ensimmäisellä tasolla, A-portaan sisäänkäynnin edessä. Erillistä veloitusta sähköauton latauksesta ei lyhytaikaispysäköijille tule, sillä lataus kuuluu pysäköinnin hintaan. Lataukseen tarvitset vain latauslaitteen kanssa yhteensopivan tyypin 2 latauskaapelin. Sähköauton latausohje löytyy pysäköintihallista latauspisteen vierestä.

Latauspiste on kotimaisen Ensto Finland Oy:n tuote, ja latauspisteen asennuksesta on vastannut Humaliston Sähkö.

P-Puutori tiedotus

P-Puutorille LED-valaistus

P-Puutorin vanha loisteputkivalaistus on uusittu nykyaikaiseksi LED-valaistukseksi korvaamalla loisteputket LED-valoputkilla. Hankkeen tavoitteena on ollut pysäköintihallin olosuhteiden kehittäminen ja sähköenergian säästö. Asiakkaille tämä näkyy pysäköintihallin parantuneena valaistuksena. Valaistukseen kuluva sähköenergian määrä on puolittunut, joten investointi on energiansäästön ja ympäristöystävällisyyden kannalta merkittävä.

Hankkeen toteutuksesta on huolehtinut V-S Tekniikkatalo Oy ja LED-valoputkien asennuksesta vastasi RTK-Palvelu Oy.

P-Puutori tiedotus

P-Puutorille uudet valomainostaulut

P-Puutori on solminut yhteistyösopimuksen turkulaisen mediayritys Signpoint Oy:n kanssa. Tuore sopimus tuo kolme valomainostaulua pysäköintihallin ylimpään kerrokseen tulo- ja lähtöpuomien sekä toisen maksuautomaatin välittömään läheisyyteen. Tavoitteena on merkittävän lisäarvon rakentaminen P-Puutorilla mainostaville yrityksille, sekä pysäköintihallin olosuhteiden kehittäminen.

Uudet valomainostaulut ovat kooltaan 1200 mm x 1800 mm. Ne on tarkoitettu erittäin pitkäaikaiseen näkyvyyteen, ja niiden lyhin vuokrausjakso on kuusi kuukautta. Mainostaulujen vuokrauksesta vastaa Signpoint Oy.

Signpoint Oy
Sairashuoneenkatu 12 C 51
20100 TURKU
puh: 050 59 11 749
e-mail: tom.skogstrom@signpoint.fi
http://www.signpoint.fi

P-Puutori tiedotus

Uudet internet-sivut julkaistu

Pysäköinti P-Puutori on uudistanut internet-sivustonsa. Sivusto palvelee entistä paremmin asiakkaita, jotka kaipaavat lisätietoja P-Puutorin pysäköintipalveluista ja toimii myös ajankohtaisten uutisten tiedotuskanavana.